Wie zijn we? 

Groothandel in bouwmaterialen voor zowel professionals als particulieren. Van ruwbouw tot afwerking: het ligt voor u klaar.

Bouwmaterialen Van de Velde is een echt familiebedrijf met ondertussen al de derde generatie die zich hiervoor inzet. Al meer dan 65 jaar zijn wij een gevestigde waarde in Zwijnaarde. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en een eerlijke dienstverlening.  Bovendien streven wij naar een perfecte service. Dat is voor ons de basis voor een prettige samenwerking.

Geschiedenis

 In 1955 richtte Hubert Van de Velde zijn eigen bedrijfje op, bijgestaan door zijn vrouw Andrea Van Doorselaere. Met als uitvalsbasis de eigen woning, waarin ook het kantoor gevestigd was, besloot hij bouwmaterialen te gaan verkopen. Het eenmansbedrijf werd een bloeiende zaak en breidde alsmaar uit.

De tweede generatie volgde snel. De broers William en Peter hielpen mee in de zaak. 
In 1988 kwam ook zus Isabelle versterking bieden en werd verantwoordelijke voor kantoor en administratie.

In 1994 werd William Van de Velde zaakvoerder en werd de vennootschap een BVBA, nl. Bouwmaterialen Van de Velde en zonen

Ondertussen wordt het bedrijf versterkt door reeds de derde generatie. Alle vijf kleinkinderen van Hubert werken mee aan het voortzetten van zijn familiebedrijf!