Flexibele afboordingen Core Edge

De Core Edge afboordingen zijn  vervaardigd uit 1.6mm zacht staal en voldoende sterk voor  grasmaaiers en lichte voertuigen. Deze flexibele, stalen afboordingen kunnen snel worden geïnstalleerd zonder speciaal gereedschap. Eenvoudig te plaatsen in rechte lijnen en gebogen vormen of ter plaatse te buigen in hoeken.

Elk type afboording, met uitzondering van het gepatineerde staal (Cor-ten), is voorzien van een 20 micron gegalvaniseerde zinklaag. De zwarte (RAL 9005) afboordingen zijn voorzien van een UV-bestendige polyester poedercoating van 110 micron die verkleuring voorkomt en een duurzame, stralingsbestendige laag vormt, goed voor een gegarandeerde levensduur van meer dan 20 jaar. De Cor-ten afboording krijgt een stabiele roestlook bij blootstelling aan de natuurelementen. Het staal oxideert en deze beschermende laag vertraagt de mate van toekomstige corrosie aanzienlijk.

TECHNISCHE SPECIFICATIES
---
Materiaal: Flexibel staal
Materiaaldikte: 1,6mm
Hoogte: 10cm
Totale lengte: 1,075m
Bruikbare lengte: 1m
Aantal per verpakking: 5 borders (5m totaal)Odoo + afbeelding en tekst

 

De dubbele bevestiging zorgt voor een veilige en  stevige verbinding tussen de beide afboordingen, waardoor de installatie snel en makkelijk verloopt. Een knijptang volstaat om twee afboordingen te verbinden.

Demo logo