Biomix ATM 5 liter

   Biomix® ATM  is een vloeibaar reinigingsmiddel op basis van enzymen voor het grondig reinigen van verscheidene oppervlakken buitenshuis, zoals uw terras uw schutting, dak enz. De speciaal geselecteerde enzymen in het product breken de vervuiling af zoals de enzymen in ons lichaam het voedsel helpen verteren. Een regenbui spoelt het afgebroken vuil voor u weg en activeert de enzymen opnieuw voor een lange nawerking. 

   Biomix® ATM 5 liter is het ideale reinigingsmiddel voor alle buiten oppervlakken.

   Biomix® ATM aanbrengen en doe verder niets, de enzymen en de natuur doet het werk voor u.
   Wanneer men de natuur zijn werk laat doen (regen en wind) d.w.z. “ZONDER SCHROBBEN” en afhankelijk van de graad en aard van de vervuiling/verontreiniging wordt het maximale resultaat reeds na enkele weken bereikt.    Odoo + afbeelding en tekst

   Toepassingsgebieden :

   - Platte en hellende daken: leien, pannen, golfplaten, riet, roofing, shingles, enz..
   - Gevels: baksteen, beton, bepleistering, crepi, hout, enz. al dan niet geschilderd
   - Terrassen/opritten: klinkers, plavuizen, tegels, tropisch harthout, enz.
   - Ornamenten/tuinbeelden: terracotta, beton, kunststof, natuursteen, arduin, enz.
   - Blauwe hardsteen (arduin): dorpels, grafzerken, enz.
   - Tuinmeubels: teak, kunststof, metaal, enz..

   Voorzichtigheid is geboden wanneer het product wordt aangebracht of gespat op bepaalde soorten poederlak. Het product eerst testen op een onzichtbare plaats.  


   De werking van enzymen

   De werking van enzymen verschilt van enzym tot enzym. En aangezien er duizenden enzymen bestaan, zijn er even zoveel verschillende werkingen. In ieder geval zijn enzymen zuivere natuurproducten. In ons lichaam bevinden zich heel veel en ook veel verschillende soorten enzymen.
   De enzymen die wij gebruiken in de samenstelling van onze producten behoren tot de groep met een katalytische werking. Hiermee geven ze aan dat deze enzymen instaan voor de afbraak van organische stoffen. Deze enzymen breken de ketens af die moleculaire structuren van organische stoffen in stand houden. Hierdoor zetten deze moleculaire structuren zich om in andere samenstellingen die op hun beurt opnieuw verbindingen zullen aangaan die positief zijn voor het milieu.
   De moleculen zijn dus biologisch afbreekbaar gemaakt. Wanneer de schoonmaakresten met de enzymen dan terug in de natuur komen, kan de natuur verder haar normale werk doen. Waterlopen en het milieu in zijn totaliteit functioneren optimaal, dit in tegenstelling tot de werking van de meeste detergenten op basis van chloorverbindingen en andere chemicaliën waarbij alle biologische leven teniet wordt gedaan. De schoonmaakresten verdwijnen dan in de natuur met vaak nog actieve detergenten en niet-afbreekbaar biologisch afval. Alle fauna en flora sterft af.

   Gebruiksaanwijzing:

   Biomix®ATM wordt verdund met water in een verhouding van 1:1 tot 1:5.
   Doe verder niets, de enzymen doen het werk voor u. Na korte tijd is de vervuiling verdwenen.
   Breng de vloeistof bij voorkeur op een droge of licht vochtige ondergrond aan met een sproeier, gieter of lage druk.
   Niet verwerken bij een omgeving- en ondergrondtemperatuur < 8°C en wanneer er regen kan verwacht worden binnen 24 uur.
   Niet verwerken bij hoge temperaturen en in volle zon.
   Biomix®ATM5 liter is een geconcentreerd product dat in functie van de graad van vervuiling kan worden verdund met water:
   Ernstige vervuiling: 1 L verdunnen met 1 L water en ruim aanbrengen op het te behandelen oppervlak.

   Demo logo
   Demo logo
   Demo logo
   Demo logo
   Demo logo
   Demo logo